Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszket a mellbimbóm?

Miért viszket a mellbimbóm?

Figyelt kérdés

Körülbelül két hete kezdődött, először csak a mellbimbudvar széle, de iszonyatosan. Mostmár egyre beljebb, konkrétan a mellbimbóm, de majd megőrülök. És csak a jobb oldali. Nem hinném, hogy a melltartóval probléma lenne, régóta megvannak, amiket használok, nem vettem jóideje újat. Köszönöm előre is.

16L

2011. szept. 1. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

a növekedéstől van :D

nekem akkor szokott, ha eső lesz :D :D

2011. szept. 1. 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Vagy azért mert nő a melled, vagy száraz a bőröd.
2011. szept. 1. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem egyfajta melltartótol viszketett,azt eldobdtam

mindjárt jobb lett!

Meg a terhességem alatt viszketett,de gondolom az téged nem érint:))

2011. szept. 1. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Nanee!! Nekem is pont ugyanez van! Nekem is csak a jobb!!!

Meg tudnék őrülni tőle! Én is várom a válaszokat :$

2011. szept. 1. 18:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem száraz, és a melltartóim is elég régiek, mint mondtam. Nem akarom, hogy nőjjön :( Köszi a válaszokat! :)
2011. szept. 1. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
én sokat gyógyítottam ilyet a nyálammal! tali?
2011. szept. 1. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha túl szűk trikóban jársz, attól is viszkethet. Nekem a nagy melegben mindig nagyon viszket, és pirosra vakarom, de ne vegyél rólam példát :D
2011. szept. 1. 18:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Oké :D
2011. szept. 1. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

néhány ok:

hormonháztartás (megnő, húzódik, ergo viszket. nekem mindig feszültebbek a mellbimbóim, menstruáció előtt pár nappal. és akkor ez sűrűn előfordul)

száraz a bőröd (előfordul..)

meleg van (akkor is)

aprócska szőrszál növekszik (tudod, van ott a bimbóudvarnál pár szál, szokott lenni, szokott viszketni is tőle a környék)

stb.

2011. szept. 1. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Allergiától is lehet(konkretice porallergia, meg a viselt ruha anyagára való-főként műszálas-allergia). Nekem a por allergiám miatt szokott(bár igyekszem takarítani a szobámat, még akkor is, ha egyébként semmi kedvem felmászni a szekrényre, hogy azt is letakarítsam, ágyamat meg egyedül húzogatni nem merek a gerincem miatt. Meg attól is lehet, hogy a melegbenbeizzad az ember.
2013. szept. 3. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Vajon miért viszket mind a két mellbimbóm?

mivel kenjem be? (nem vagyok kismama)

Mi lehet ez? Két napja viszket, fáj és ég a mellbimbóm környéke.

A menzesz előtt vagyok 5 nappal, de még ilyet soha nem éreztem. A mellem duzzadt, kemény.

Lehet annak valami jelentősége, hogy elég sűrűn viszket a mellbimbóm?

Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de lehet,hogy nem? Másnak is szokott? Mintha megcsípte volna valami. 28/L

Miért viszket mind a két mellbimbóm?

kb. 2 napja viszket mind a két mellbimbóm és nagyon rossz.. nem fáj meg semmi.. tisztálkodom rendesen nem járok szoliba se ... 16L

Kirepedt kicsit az egyik mellbimbóm. Mitől lehet ez?

Kicsit véres is volt. Most egy kicsit viszket? Van valami bajom? Csak a bal.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!