Kicsit félek a hűvelykúp felhelyezést megcsinálni, hogy csináljam mag?
Figyelt kérdés
tegnap még csak a kúpot csomagoltam ki de már akkor nagyon rosszul voltam le kellet ülnöm,szédűltem,hányingerem lett de segített barátom és ő helyezte fel nekkem az elsőt de ma nem tudja nekkem kell megcsinálni,kicsit szégyelem magam emiatt de félek még tampont se használatam sosse :/ segítsetek légyszíves valahogy2011. nov. 20. 19:22
11/12 anonim válasza:
Jobb lett volna, hogy ha amíg egészséges vagy, felnyúlsz a puncidba, és kitapasztalod milyen a hüvelyed.
12/12 anonim válasza:
Én is nagyon feltem. Huztam halasztottam. Vegul ramszantam magam, és ellazultam. Onnantol csak fejen dol el h meg szeretned e csinalni magadna. Én meg szerettem volna. Meg is csinaltam. Gyorsan ment! És fajdalom mentesen!! Hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!