Létezik vízálló betét?

válasza:Jesszus :D Nincs.
Vagy tampon, vagy jövőhéten mész strandolni.

válasza:Nem létezik vízálló tampon! Mivel az a feladata hogy felszívja a vért és hogy magába tartsa, hogy miután magába szívta a vért és vízzel érintkezik nem tudom, ki kell próbálni!
Tanács olvasd el a tamponod használtai utasítását!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma este pizsamaparti, de tegnap megjött (NEM az első), és nem szeretném egy ennyiért lemondani. És ugyebár nem csak aludni fogunk, hanem ugrálunk, s szaladgálunk, s minden. S félek, hogy a betét elmozdulna, de tamponnal nem szeretnék aludni. És arra gondoltam, hogy...
Nem élek még nemi életet, már többször próbálkoztam tamponnal ( O.B minivel) de nem sikerült, betudom nyomni ,de érzem ,hogy ott van ,amit ugye nem kéne és ha leülök akkor is nagyon rossz érzés, anyum azt mondta próbálkozzak többször hát ha sikerül,ha pedig feladtam...
sziasztok! ma észrevettem, hogy az alsóneműmben van egy nagyobbacska barnás folt. most akkor ez micsoda? ez menzesz,vagy az előjele? halottam olyanról, hogy először barnás, utána válik pirossá, és öregebb korunkban sötétvörössé. nagyon idegesít, hogy ez mi. raktam be...
Kb. 5 éve menstruálok, eddig általában 5-6 napig tartott és 1-2. nap volt a legerősebb, utána csökkent. Az utolsó 2 nap már alig volt, olykor már egy tisztasági betéttel is vígan elvoltam. Ehhez képest mostanában 1. nap nagyon erős, aztán meg hullámzó. Most pl. a 2...
Ki akarom próbálni, mert irritál a betét. Ma bulizni megyek, és nem akarok leégni a betéttel.. Tudom hogy hogyan kell felhelyezni, de nem megy tovább max 2 cm-nél és nagyon fáj. Annyira felidegesít, hogy nekem ez a szar dolog nem megy..
tehát arra gondolok hogy a Libresse betétnek 2 fajtája van (kék, meg nem bisztos de aszthiszem hogy rózsaszín) -melyik a jobb?, és miért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!