Van ötletetek, hogy mitől lehet?
Figyelt kérdés
Mikor először megjött a menstruációm elég rendszertelen volt, majd egy évig szedtem fogamzásgátlót. 4 éve nem szedem, azòta teljesen pontosan megjön 26-27 naponta és 4-5 napig. Most volt egy olyan, hogy megjött időben 2 napig tartott, majd 1 napig semmi, a következő reggel megint, délelőttől semmi, majd másnap megint reggel és napközben már semmi nem volt. A nőgyògyászom azt mondja, hogy van mikor az alvadt vér miatt eldugul, de engem ez nem nyugtatott meg. Valakinek van valami ötlete, hogy miért lehet?2014. máj. 5. 12:51
1/8 anonim válasza:
Várd mega következő hónapot, addig ne aggódj.
A dokinak aza szakmája hogy tudja bajod van-e. Jelenleg azt mondta nincs.
Szóval nyugi.
2/8 anonim válasza:
Ha nem bízol az orvosodban, akkor keress másik orvost, és ne laikusokat kérdezz. Vagy nekik jobban hiszel?
3/8 A kérdező kommentje:
Aki tapasztalt már ilyet, biztos jobban tudja. Jó nőgyógyászt találni, meg olyan, mint tűt a szénakazalban. 10 év alatt a mostani az 5. orvosom.
2014. máj. 5. 13:32
4/8 anonim válasza:
Sajnos valóban, a jó nőgyógyász olyan, hogy mindenki beszél róla, de sajnos nem igen találkoztak még vele...
5/8 anonim válasza:
2.
Te is laikus vagy, akkor neked miért higyjen?...
6/8 anonim válasza:
Orvostanhallgató vagyok. És csak olyan témához szólok hozzá, amiben elég kompetensnek érzem magamat. Az a véleményem, hogy itt ha leírja Kis Mariska, hogy neki ettől meg ettől van, attól még nem biztos, hogy a kérdezőnek is ettől lesz, csak fölöslegesen izgul rajta. Ha nem fogadja el maradéktalanul az orvosa véleményét, akkor orvost kell váltani, mert valamiért nem megfelelő a bizalom. Nem kioktatásnak szántam, és nem is rossz szándékkal írtam, csak szerintem jobban járna, ha nem itt látatlanban kérdezősködne, mikor itt 1. senki nem ért hozzá jobban, mint egy nőgyógyász 2. senki nem lát bele és nem tudja megvizsgálni sem.
7/8 anonim válasza:
Akkor a tanulmányaiddal foglalkozz inkább az "oktatás" helyett!
Ez az oldal meg arra való, hogy tapasztalatokat cseréljenek rajta az arra kiváncsiak.
8/8 anonim válasza:
Vigyázzatok az "orvostan hallgatókkal", pláne ha magánban is megkeres!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!