Akik rosszul vannak a vér látványtól, hogy bírják a menstruációt?
Figyelt kérdés
én nem vagyok rosszul a vértől de menstruációnál még néha nekem is felfordul a gyomrom. akkor ezek az emberek hogy bírják?2014. máj. 9. 18:03
1/5 anonim válasza:
Én nagyon durván fóbiás vagyok/voltam. Az első héten, mikor megjött (11 voltam) szó szerint végig sírtam az egészet, és csukott szemmel, valamint anyukám segítségével cseréltem.
Aztán rájöttem, hogy ez hosszú távon nem lesz megoldás, így megpróbáltam elvonatkoztatni. Most 22 vagyok, már "csak" akkor vagyok rosszul a vér látványától, ha folyik/lüktet pl. egy baleset esetén, vérvételnél, stb. Tehát a menstruációnál már egyáltalán nem érdekel.
2/5 anonim válasza:
Csak a folyó vértől vagyok rosszul, mivel alul nem látom, hogy folyik, azzal nincs probléma.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az más...Nem hiszem, hogy maga a vér látványa okozza a "rosszullétet", hanem maga a tudat, hogy sebesüléstől van...vagy vmi ilyesmi.
4/5 A kérdező kommentje:
de hogyha ráülök a WC-re akkor látom hogy csurog vagy hogy az alvadt vér jön ki. vagy betét cserénél. pedig én még a vérvételnél is vigyorogva nézem hogy spriccel bele a vérem abba a tartókába :))
2014. máj. 9. 23:30
5/5 anonim válasza:
Ezért használok tampont, de betétnél se ugyanolyan, hiszen lent folyik. A wc-be látni, hogy folyik, teljesen más, mint amikor megvágom az ujjamat és folyik lefelé a szemem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!