Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mitől lehet, hogy...

Szerintetek mitől lehet, hogy jobb mellemen a bimbó egy kicsit "ferdén áll"?

Figyelt kérdés
Tehát nem eggyezik meg a másik mellemen levő bimbóval és hát nem tudom .Ez a mellem kisebb is.eléggé zavar..fogalmam sincs mitől lehet ,de furi hogy ilyen ferdén áll.Nem voltam semmilyen plasztikai beavatkozáson..16/L

2014. máj. 10. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen senkinek nem egyforma a két oldala,csak van akinek jobban,van akinek ez kevésbé látszik. Sajnos neked ezek szerint feltűnőbb,mint általában. Ez nem betegség és plasztikai beavatkozáson kívül nem lehet vele mit tenni.
2014. máj. 10. 10:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Valamennyire meg nyugodtam.Csak félek,hogy a későbbiekben fogja zavarni a barátomat...
2014. máj. 10. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a barátod igazán szeret,akkor nem fogja. Gondolj bele téged zavarna,ha mondjuk az egyik füle kicsit nagyobb lenne? Észre sem vennéd,illetve nem foglalkoznál vele. Ezzel együtt szeretted meg,ezzel együtt szoktad meg. Érdekes,hogy az embereket általában a saját "hibáik" jobban zavarják,mint a környezetüket. Persze,ha extrém nagy az eltérés és úgy érzed ez neked problémát okoz akár orvossal is beszélhetsz,hogy ő mit javasol.
2014. máj. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!