Vettem szőrtelenítő krémet, viszont megválaszolatlan kérdéseim vannak, help?
B.alea terméket vettem, és azt értem, h hogyan kell felkenni, meg minden, de
1. hónaljra is lehet használni, vagy oda más eszköz kell?
2. ez olyan mint a gyantázás, ergo egyre csak koptatja a szőrt, vagy inkább mint a borotválás, és csak erősíti azt?
3. a bikini vonalt is mással csináljam?
Lehet hónaljra és bikinivonalra is (de intim területre nem ajánlanám - nagyon durva vegyszer ez ahhoz).
Nem koptatja a szőrt, szerintem nem is erősíti. A borotválás sem erősíti, csak amiatt, hogy nem gyökerestül húzod ki, hanem "a közepénél" elvágod, az új szőrszál nem a vékony hegyes végével indul, hanem egyből egy vastag résszel, ezért tekintik erősebbnek. Nem teremnek szőrtüszők attól, hogy borotválsz. Na, a lényeg az, hogy a szőrtelenítő krémtől sem, viszont nem is koptatja ki.
1. lehet hónaljra is kenni
2. a bőr feletti részt szedi le, nem gyökerestül tépi ki, ami ritkítaná, mint a gyanta.
3. igen, arra van megfelelő krém. Zöld színű dobozban árulják, de nem jut eszembe a márkája.
Ha a hajadat rendszeresen vágod, gyorsabban nő. Ugyanez vonatkozik a borotválásra is.
Én sosem szerettem a borotválást, két nap múlva már kellemetlenül borostás, szúrós. Gyantával minimum 5-6 hétig sima a bőr, és egyre ritkásabban nő vissza.
Szóval ha a borotva nem is erősíti, de a gyanta bizonyítottan gyengíti a szőrnövekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!