Szerintetek? Bővebben lent!
13 évesen szempillaspirál, szájfény? Mit gondoltok vagy még ne nagyon? (Szempillaspirál heti 2-3 alkalommal)
Köszönöm!
igen, jól irja az előző.
és nem csak prosztatarákot okoz, japán kutatók szerint, a szempillaspirálban, olyan zsugorító anyagok vannak, ami hosszútávú használat után, agyzsugorulást okoz.
"O
Véleményem szerint egy LÁNY tette fel a lérdést, amire az első 3 válsz vuri, de mind1
Én 13 vagyok, nem nagyon hasznlok szájfényt ( + alap feketék a szempilláim, de szempillaspirált amúgy sztem haszmálnék Szerintem nem baj ez a kettő. Csak ne rikító színű szájfényt használj, valami természetest.
Ha fiatalon sminkelsz, én 2 tanácsot adnék:
mivel fiatal a bőröd, arcod, ezért keveset használj mindenből, inkább kiemelésre és ne elfedésre! a túl sok smink borzasztóan öregít, visszatetsző is lehet. a másik, este jól moss le mindent, mert az éjszakára rajtahagyott smink rongálja a legjobban a bőrt. ha ezekre figyelsz, akkor nem lesz baj:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!