Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mêgis mit tegyek most?...

Mêgis mit tegyek most? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az a gond,hogy nagyon viszket a puncim.Már 2-3 napja.:((

A csiklõm körül a legjobban.

Ez mêgis mi?Ês mit tegyek most?

15/L

2014. máj. 13. 21:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A Canesten használható bátran, tényleg a legnagyobb rossz amit tehet, az hogy nem segít.

Szó sincs róla, hogy félre kezelődnél tőle, de ha 4 nap alatt nem múlik el, akkor orvoshoz kell menned, mert nem gombád van.

2014. máj. 14. 18:47
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Írtam privit!
2014. máj. 14. 19:44
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Félrekezelés: nem a kórokozót kezelik, hanem mást, ami a betegnél nincsen jelen, vagy nem az okozza a fertőzést.

A félrekezelés ideje alatt a valódi kórokozók elszaporodhatnak.

Allergia esetén a canesten jelentősen erősítheti a tüneteket, a helyi irritációt.

Orvos látatlanban nem javasol semmilyen kezelést. Ha igen, az szakmai hiba.

Etikátlan bármilyen gyógyszerreklám ezen az oldalon.

2014. máj. 14. 19:55
 14/23 anonim ***** válasza:

A Canestent nyugodtan használhatod, orvos ajánlotta nekem is és megnyugtatott, hogy semmiféle bajt nem okozhat, a maximum az, hogy nem segít. Gondolod, hogy vény nélkül lenne kapható, ha bármiféle gondot okozhatna? ..ezt is mondta az orvos.

Nekem segített, azóta sincs problémám.

2014. máj. 15. 08:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Vannak itt az oldalon akik az orvosok miatt aggódnak, hogy mi lesz velük, ha otthon nélkülük tudod kikezelni esetleg magad. Majd előkeresem írásukat, amiben szó szerint az volt, hogy "akkor mi lesz az orvosokkal?" ha nem kell otthon is megoldható gonddal oda rohangálni és persze pénzt is hagyni esetleg a magán rendelőben!! Na ez aztán az etikus hozzáállás, igaz?

Természetesen, ha nem szünik meg a Canestentől 4,5 nap alatt, akkor muszáj elmenni az orvoshoz.

2014. máj. 15. 08:49
 16/23 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek azzal, hogy etikátlan bármiféle gyógyszer reklám ezen az oldalon!

Hol láttál ilyet?

2014. máj. 15. 08:51
 17/23 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodsz ennyire a canestenhez, mikor van több vény nélküli szer a gombára? Minden ilyen hasonló kérdésnél ezt szajkózod non stop. Ez felér egy reklámmal. Van valami érdekeltséged a gyógyszerrel kapcsolatban? Jutalékot kapsz talán utána?

Az orvosi ellátás TB-re megy a szakrendelőben, senki sem javasolta a magán orvost emlékeim szerint.

Ha nem haragszol, szakmai kérdésekben nem állok le vitatkozni egy olyan emberrel, aki az ész érvekre és tényekre képtelen hallgatni és érzelmi alapon dönt és javasol kezelést ismeretlenül, látatlanban, felelőtlenül, képzetlenül.

2014. máj. 15. 09:15
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért viselsz "keresztes háborút" a Canesten ellen, de nekem például orvosom ajánlotta telefonon keresztül (mert szabin volt), és ő is azt mondta hogy ez egy széles spektrumú gyógyszer ami semmiféle bajt nem okozhat. Lehetséges, hogy nem fog segíteni de ennél rosszabb nem lehet.

Engem meggyógyított kb 2 éve és azóta sincs gombám.

2014. máj. 15. 19:36
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Az orvos és te közted talán van valami különbség. Az orvos ajánlhat gyógyszert az előzmények és a sajátos jelek esetében, amit egy laikus nem tehet meg.

Egyébként lelkiismeretes és szakmailag korrektül eljáró orvos nem ajánlgat telefonon keresztül semmit, pláne látatlanban nem. Egyetlen egy ember sem kísérleti nyúl, akinek vagy használ egy terápia, vagy nem. Ez egyszerűen nem így működik.

Amellett, hogy gombás fertőzésre van sokkal jobb és olcsóbb szer, mint a canesten. Annak, hogy mi okozza a tüneteket, az orvos és nem a laikus kompetenciája eldönteni.

2014. máj. 15. 20:10
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
És egyébként nyugodtan írhatsz egy felhasználó név alatt, teljesen felesleges száz helyről belépni, ugyanis a sajátos stílus mindegyik hozzászólásodban felismerhető. Szánalmas, hogy valakinek ez jelenti a szórakozást...
2014. máj. 15. 20:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!