Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg minden...

Miért nem jön meg minden hónapban a menstruációm?

Figyelt kérdés
9 évesen kezdtem el menstruálni, viszont sosem volt rendszeres. Utoljára februárban volt meg, azelőtt októberben, azelőtt pedig nyár elején. 2 nőgyógyásznál is jártam már, és a háziorvosomat is megkérdeztem, azt mondták, hogy ez teljesen normális csak még nem állt be. Most 17 éves vagyok. Ennyi idő alatt nem tudott beállni, vagy hülyék az orvosok akikhez mentem? Előre is köszönöm a normális válaszokat!
2014. máj. 14. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy 17 éves korig kellene beállnia, de 18 éves korig általában nem csinálnak semmit, csak türelemre intenek.
2014. máj. 14. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem így látatlanban kijelenteni egy orvosnak azt, hogy minden rendben, hát elég nagy baj. Azért 8 év alatt kellett volna rendszereződnie annyira, hogy ha nem is napra pontosan, de minden hónapban megjöjjön!

PCOS is lehet akár.. Szerintem menj tovább, ezek ki se vizsgáltak rendesen.

2014. máj. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!