Mi lehet ez? Miért nem jön meg?
Sok dolog magyarázhatja. Ha tartós kapcsolatban vagy valakivel vagy volt olyas fajta testi kontaktusod, akkor sajnos lehet, hogy terhes vagy csak még nem mutatja ki a teszt.
Egyéb esetben akár a stressz is okozhatja! Ne görcsölj a dolgon, ismerősömnek egész hónap maradt ki a babaparája miatt.
Én kapcsolatban élek és volt, hogy borult a ciklusom, akkor rajtam volt a pánik de lenyugodtam és nem sokkal vissza is állt. :) Lényeg, hogy ne izguld túl magad!
több oka is lehet, ijesztgetni nem akarlak, főleg, hogy nem is tudok semmit...
ugyanúgy görcsöl, mint máskor, mielőtt megjön szokott? mert akkor biztos csak késik ám valami miatt!!! ez a menzesz téma bármitől fura lehet, időjárás, vagy a hangulatod, stressz... minden kihat rá. én ilyenkor mozgok kicsit többet, felülés ilyesmik, forró -nem égető- fürdő, vagy csak iszom egy sört :D és az beindítja. vagy lehet, hogy felfáztál és azért ilyen, velem már előfordult ilyesmi... esetleg begyulladt a petefészked, az produkál menzeszhez hasonló görcsöket és nem ritka hogy kimarad tőle.
jó lenne orvoshoz fordulni, nehogy bajod legyen!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!