Szerintetek melyik a leghatásosabb hüvelyflóra visszaállító készítmény?
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 08:41
1/1 anonim válasza:
Lactofeel.
Borsos az ára, de nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Melyik a leghatásosabb gyógyszer, kúp hüvelygombára? Nektek mi a tapasztalatotok?
múltkor canestent használtam de most megint visszajött..
Betadine hüvelykúp használata után melyik a legjobb hüvelyflóra visszaállító? Kinek mi vált be?
Az orvos írta fel, Klion antibiotikummal együtt a Betadine kúpot is. A gyógyszert 5 napig, a kúpot 7 napig kell használnom, vmi fertőzésre. Persze arról elfelejtett tájékoztatni, hogy ez teljesen kiírt mindent és ezért kell helyreállító is, és most nem tudom, milyen...
Canesten combi huvelykup hasznalata utan szukseges valamilyen huvelyflora visszaallito?
Es ha igen akkor milyen fajta a legjobb?
Kúp használata alatt lehet nemi életet élni? (hüvelyflóra visszaállító )
Gyulladásom volt - a partnerem és én is ki lettünk kezelve, de akarok használni valamilyen hüvelyflóra helyreállító kúpot, hogy ne kapjak vissza semmit lehetőleg. Mivel szabadságon vannak az orvosok folyton, ezért szeptemberre kaptam leghamarabb időpontot szűrésre...
GYNOXIN 600 mg 1x kapszula után (lefekvés előtt használtam), mennyi idő elteltével lehet hüvelyflóra visszaállító kapszulát felhelyezni?
Hüvelygombára kaptam nőgyógyásztól.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!