Nagyon sok, eros feher folyas? (! )
Rengetek komolyan. Erzem ahogy nedves meg minden.
Ha olyan nadragba felek hogy meglatszik a folt.. otthon mar volt. Nagyon gáz.
Mindig menzes elott es utan a nagyon sok.. mondjok alapbol se keves. De ez regebben nem volt ugy.
Csipni szokott pisileskor a huvelyem.. de az elmeletileg attol hogy nagyon keveset iszom.
Amugy nem viszket semmi..
A bugyimon feher,sargas szokott lenni. De ha benyulok akkor ilyen feher valladek.. vagy nem tudom.
Nagyon rossz.
Rossz a kozerzetem miatta.
Mit tegyek? Mit hasznaljak ra?
Halottam hogy valamivel kilehet szaritani a huvelyt es attol jo..
Ezt hulyesegnek talalom.
Segitsetek:(((((

Nőgyógyász és kivizsgálás. Valószínűleg valamilyen fertőzésed van.
A hüvelyednek pisiléskor sem kéne semmit csinálnia, mivel két különböző luk.
A hüvelyt szárítgatni meg hülyeség. Annak valamilyen szinten mindig nedvesnek kell lennie, de ha már átázol az kóros.

Utolso.. es ez neked folytonos?
Voltal vele orvosnal?

Nekem is volt olyan, hogy a nadrágon átütött a folyás, még 15 évesen, hozzá kell tennem, hogy szűz voltam még.
Szóval eléggé megijedtem. Évekig kezelgetett ilyen orvos olyan orvos, mindenféle tenyésztésen voltam már szűrések stb.
Nem múlt el, csak csökkent már hogy idősebb vagyok.
Van egy orvos, a mostanim, aki szerint ez normális, valamennyi folyás, ha nem szagos, nem viszket, nem csíp akkor oké.
Ezzel együtt kell élni sajnos.
A húgyúti fertőzések elkerülésére pedig a tőzegáfonya kapszulát tudom ajánlani, nagyon hatásos. És igyál több vizet, mert ez segít kimosni a bacikat a húgycsőből stb és kevesebb eséllyel betegszel meg ott lent.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!