Elsore voltam nogyogyasznal, ebben a honapban mar megvolt.2 napja verzek mit tegyek?
Sziasztok!
Tudom tudom.. Gyerek vagyok meg,viszont baratommal lefekudtunk.Anyaval tegnap elmentunk nogyogyaszhoz,vegzett rakszurest es irattunk fel gyogyszert.
A doki mondta hogy pecsetverzesem lehet nem kell megijedni,de nekem olyan verzesem van tegnap ota mintha meglenne a menstruaciom es a hasam is faj.Valakinek volt meg ilyen?Kerlek titeket normalis valaszokat adjatok. Meg kellene ijednem?Mit tegyek?
Elore is nagyon szepen koszonom!
15/L
szia
mennyi ideje jött meg az első menzeszed? ha még nincs 2 éve akkor ez normálisnak tudhato mivel még nincs be állva a rendszeres menzesz. ha vérzel akkor nem valószínű a terhesség. lehet hogy a gyógyszer nem a megfelelő. szerintem ha nem múlik el akkor holnap uccu dokihoz mert lehet hogy valami nincs rendben.
remélem segitettem ^^ jobbulást neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!