Valaki segítsen!?
Figyelt kérdés
Most nemrég voltam wc-n,(kb 20 perce) és észrevettem, hogy van a pisim mellett egy kisebb piros folt, és a wc papíron is volt. Fájt/fáj a hasam, de azóta nincsen semmi... tettem be betétet is... Akkor most megjött, vagy mivan?? :(
13\L
2016. jún. 20. 11:43
1/4 anonim válasza:
Igen. Nekem az elso két nap pecsételő vérzés a másik kettő pedig erős vérzés. Ha ez az első mensid akkor ez természetes. De szerintem kérdezd meg anyukádat az ilyen dolgokrol ő biztosan elmagyarázza :)
2/4 anonim válasza:
Neked nincs anyukád?! Hívd fel, beszéld meg vele.
3/4 anonim válasza:
Suliban sem volt felvilágosítás? Nyilván megjött, hagyd bent azt a betétet (persze cseréld azért minimum napi 2-szer), lehet, hogy csak holnap jön a következő adag. Ez az első menzeszed nem lesz folyamatos, nekem amúgy sem az, pedig menstruálok 20 éve.
4/4 anonim válasza:
Én sem tudtam megbeszélni anyukámmal, hiába volt.
Ahogy az első is írta, ilyenkor még kevés van.
Ha tudsz szedjél B vitamin komplexet, igyál sokat, mozogj és kevés cukrosat egyél.
Ezen kívül a neten tudsz még utánanézni mivel enyhítheted a fájdalmakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!