Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől van? (LENT! )

Ez mitől van? (LENT! )

Figyelt kérdés

Szóval,kb most van meg a mensim 5-6-ik alkalommal..

múltkor több mint 3 hétig tartott anya el akart vinni orvoshoz de én nem akartam menni,úgyhogy azt mondta hogy ha következő alkalommal tovább fog tartani 1 htnél megyünk az orvoshoz.

most csak kevés volt meg.1 hét után el is múlt..kb 2 napuig semmi nem volt aztán megint kevés egy pár napig.Aztán megint nem volt 2-3 napig semmi,és most megint.(ma pontosan 2 hete,hogy megvan)

Anyának nem akarom elmodani,mert nem akarok orvoshoz menni!

Mit tegyek,hogy elmúljon?egyáltalán mitől van?

2016. jún. 20. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy csak azért ilyen hosszú, mert még nem állt be rendesen, de lehet hogy más ok áll a háttérben, ezért kéne elmenni az orvoshoz. Ettől ne félj! Viszont a vérzést jó lenne minél hamarabb elállítani, nehogy vérszegénység legyen belőle.
2016. jún. 20. 12:52
 2/7 A kérdező kommentje:

De hogy lehet elállítani?:S

Orvoshoz semmiképp sem akarok menni!

2016. jún. 20. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos ebben tudna segíteni, én sajnos nem. A vizsgálattól félsz,vagy magától az orvostól? Nekem is kellett már mennem,túlélhető volt. Lehet, hogy téged nem is úgy fog vizsgálni.
2016. jún. 20. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Szégyelős vagy? Ne hisztizz hogy nem akarsz orvoshoz menni. Ez nem így működik. Kétlem hogy azért ilyen mert még nem állt be. A keresztanyám is ezt csinálta nem ment orvoshoz aztán össze esett és szépen kiderül hogy rákos. Párom keresztanyja szint úgy így járt neki mióma volt. Mind a kettő súlyos betegség nem? Ne szórakozz az életeddel csak mert szégyelös vagy meg félsz.
2016. jún. 20. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Ez csak úgy elállítani nem lehet. Gondolom még nagyon fiatal vagy ha azt hiszed csomót kötsz rá és le van tojva.
2016. jún. 20. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
10 napig még normálisnak vehető.
2016. jún. 21. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező!

Lehet, hogy nem állt be, de az is lehet, hogy valami áll a háttérben. Hidd el, én sem akartam elmenni, de muszáj volt.

( ez egy hete volt és mióma van)

2016. jún. 23. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!