Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma 2 hónapja hogy nem jött...

Ma 2 hónapja hogy nem jött meg. Most mi lehet? 15/L

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

15 éves lány vagyok, 1 éve és 10 hónapja volt az első menstruációm. Nos Augusztusban megjött, Szeptemberben nem. Ez ugye még normális volt. Az elmúlt időben többször is késett meg ilyenek. de mindig megjött. Viszont még olyan nem volt hogy 2 hónapig nem jött volna meg. Az utobbi időben ráadásul még napra pontosan is jött meg mindig. Kivéve ma, és Májusban.

Igen szexuális életet ritkán, de élek. Terhes tuti nem vagyok. Védekeztünk. És nincs is semmilyen rá utaló jel. Viszont akkor szerintetek még nem állt be rendesen? Tapasztalatok?

2016. jún. 20. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem állt még be rendesen, de 2 év alatt be kellene neki. Szerintem ha továbbra sem jön meg, akkor nődoki, ha megjön és továbbra is össze-vissza jön meg, akkor kb. télen menj nődokihoz. Túlparázni nem kell.
2016. jún. 20. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben tuti nem vagy terhes. Ez még teljesen normális, hogyha 1-2 éve jött meg először. Nekem is ennyi ideje van, volt hogy júliustól decemberig nem jött meg, de no problem. :)
2016. jún. 20. 13:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a zöld kéz mindkettőtöknek :) Egyébként az is hathatott rá hogy nagyon ideges/stresszes voltam a múlt időben? csak mert kiköltöztünk németbe, és utálom hogy nem tudok még perfektül beszélni,meg hát elvileg van a tiniknél ez a hormon valami, és nagyon ideges volt már a legapróbb dolog miatt is..
2016. jún. 20. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, stressz simán hat rá, felnőtt nőknél is.
2016. jún. 20. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Elvileg 17 éves korig kell beállnia rendszeresre. Addig akár 6 hónap is kimaradhat, szóval emiatt nyugi!

Viszont 15 évesen kicsit korainak tűnik a nemi élet...

2016. jún. 20. 19:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 5. Igen tudom de nyugodj meg. 8 honapot vartunk vele:) es ez februarban volt azota is egyutt vagyunk szoval igyis ugyis neki adtam volna:)
2016. jún. 20. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Bizony én is korainak tartom. Reméljük hogy normális kapcsolat lesz ez.
2016. jún. 21. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!