Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakran késik a menstruációm,...

Gyakran késik a menstruációm, Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
Most lettem 18 éves és még mindig nem állt be a menstruációm. Amióta megvan csak párszor jött meg időben, általában heteket késik vagy van amikor kimarad egy hónap. Most is késik, legutoljára május 13-án volt meg. Terhes nem lehetek mert nem voltam még együtt senkivel sem. Nem akarok dokihoz menni. Valami ötlet?

2016. jún. 24. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is pont ez. mindig megjön szóval terhes én se lehetek :D csak rendszertelen. én mondtam anyának h majd vigyen el dokihoz. menj el te is
2016. jún. 24. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
15:58-as te hány éves vagy?:/ és ha elmegyek dokihoz akkor mit tudnak csinálni? Nem akarok vérvételt:(
2016. jún. 24. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:

18 vagyok én is :D

nekem most olyan is van h másodjára jött meg ebbe a hónapba... kicsit megzavarodott.

hát pedig szerintem lesz vérvétel mert erre fogamzásgátlátót írnak fel. én azt is akarok am is feliratni azért is el kéne mennem :D és úgy a védekezés is megoldva és beáll a mensim is

2016. jún. 24. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a nogyogyasznal nem vettek vert, csak megvizsgalt, es ugy irta fel a fogamzasgatlot.

Kedves kerdezo, mi a helyzet veled?

2016. jún. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!