Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? Miért nem jön...

Mi lehet a baj? Miért nem jön meg?

Figyelt kérdés

Már két hete megkellett volna jönnie viszont még semmi. Ma egész nap hányingerem volt szinte, híztam is a mérleg szerint pedig nem látszik, meg ma egyszer majdnem elsirtam magam. Így tökre úgy hangzik mintha terhes lennék viszont még fiú közelébe se voltam olyan téren hogy ez meglehetne :D

Eléggé rendszertelen volt a menstruációm mindig is...pár hónapig megjött időben most viszont semmi :/ mi lehet az ok?

19/l

2016. jún. 24. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet stresszelés miatt, nem tudom, milyen mostanában az életed és az életviteled... :) De valamilyen betegség is lehet a háttérben, ha nagyon aggódsz, akkor a jövőhéten keresd fel a nőgyógyászodat, egy vizsgálat ártani nem fog!
2016. jún. 24. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:

A stressz befolyasolja a menszeszt. De lehet, hogy ehavi kimarad, hisz irtad, hogy amugy is rendszertelen a menszeszed.

Ha a kovetkezo honapban sem jon meg akkor en orvost ajanlok.

2016. jún. 24. 21:00
 3/4 anonim válasza:
Ugyan igy voltam ezzel en is, nekem Majusban abszolut nem jott meg es most is kesett 4napot.. Bar en csak 14 eves vagyok, te pedig 19 nem tudom ez mikor all be, max varj egy honapot de ha nagyon aggodsz es a biztonsag kedveert is elmehetsz nodokihoz!:)
2016. jún. 25. 03:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Vitaminhiány vagy hormonproblema. Esetleg pajzsmiririgy gond.
2016. jún. 25. 07:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!