Ha így megyek tamponnal strandra az oké?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, fél éve jött meg, és már használtam mini tampont, évzárón mert az hosszú....amúgy általában betét megy nálam. De viszont pont akkor fog megjönni amikor Balatonra megyünk és Hallottam hogy tamponnal lehet óvatosan. (?)az jó ha Mielőtt bemennél a vízbe cserélném és miután kijöttem akkor is? És arra gondoltam hogy ilyen shortot veszek(direkt ilyen vízbe való) hogy madzag semmiképpen ne kukucskáljon ki!2016. jún. 27. 17:42
1/3 anonim válasza:
Teljesen okè tamponnal strandolni, a madzag szerintem normàl fazonù bikiniből sem lògna ki. A legfontosabb, hogy a higèniàra nagyon figyelj, szappanos kèzmosàs a csere előtt!
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm:)
2016. jún. 27. 18:44
3/3 anonim válasza:
Ez így jó lesz. A madzagok valóban rém hosszúak, én strandoláskor megrövidítem őket, bőven elég marad úgy is, de már nem lóg ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!