Sárgás folyás, fura szag?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ideje ilyen, szerintem mióta először megjött. Nem rég olvastam, hogy nem normális. Nem viszkedt, nem fájt, akkor normális? Ha tényleg fertőzésem lenne, akkor már tovább fajult volna?2016. júl. 3. 23:49
1/8 A kérdező kommentje:
*viszkett, bocsánat
2016. júl. 3. 23:52
3/8 anonim válasza:
Bugyin megszáradva lehet sárga a folyás, az normális. És mindegyiknek van egy jellegzetes szaga, ami nyilván nem áfonyáspite illatú, hanem testszag. Ha semmi más tüneted nincs, szerintem ez egy sima fehérfolyás.
19L
4/8 anonim válasza:
Minden folyasnak fura szaga van. Az a rossz ha orrfacsaro szaga van, Szoval budos..
Egyebkent tutira elmennek orvoshoz. Amikor eloszor megjott elkaphattal valami kis bacit. Olyankor a legkonnyebb
5/8 anonim válasza:
A menzesz alatt konnyebb elkapni..
Koszonom!
6/8 A kérdező kommentje:
Az már lassan négy éve volt, hogy először megjött, szerintem azóta már súlyosbodni kellett volna, ha tényleg valami. Mensi előtt szokott csak jelentkezni. A szag inkább az izzadságra hasonlít, de mégsem olyan orrfacsaró. Nem tudom leírni másképp.
2016. júl. 4. 16:02
7/8 anonim válasza:
szerintem ez normális un. fehérfolyás.
8/8 anonim válasza:
7# meg latom masok is , lepontoztatok.
Leirtam szepen h MINDEN MENZESZ ALATT KONNYEBB ELKAPNI VALAMIT. Itt rajtam kivul mindenki 20eves eletkor alatt van? Vagy ennyire bunkok vagytok?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!