Mikor használjam a hüvelykúpot, ha 2 nap múlva megjön a menstruációm?
Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál hüvelyi gyulladással. A doktor úr 2 doboz Gyno-Pevaryl hüvelykúpot írt fel. Említettem neki, hogy 2 nap múlva esedékes a menstruációm. Ekkor még nem tudtam, hogy hüvelykúpot írt fel, azt hittem valami szájon át szedhető gyógyszer lesz.
Szerintetek hogy kezdjem el használni a kúpot?
Én arra gondoltam, hogy ma meg kedden használom, aztán a menstruáció alatt nem, és utána a maradékot még felhasználom!
2016. júl. 4. 18:52
1/3 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig utána kezdtem el, mert a vérzés alatt távozik minden, nincs ideje felszívódni a kúpoknak.
2/3 anonim válasza:
Menzesz után kezdeném el.
Menstruáció ideje alatt nem érdemes használni, a vérrel azelőtt távozna, hogy hatni tudna.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondoltam, ezért is írtam, hogy menstruáció ideje alatt nem használnám!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. júl. 4. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!