Nagyon csillog a szemem mitől lehet?
Semmi bajom nincs,szerelmes se vagyok,boldog se,beteg se
Miért csilloghat? Majd nem mindig szokott. Lehet a fáradtságtól?

válasza:

válasza:

válasza:Akkor Én 32 éve az év minden napján beteg vagyok???:D
Nekem is mindíg csillog a szemem ha beteg vagyok ha nem!Örülj neki hogy csillog.szerintemha csillog még szebbé varázsol egy embert!:)
Kapcsolódó kérdések:
10 éves sem volt amikor még Debrecenben kancsalság ellen megmütötték a ball szemem. Pár évvel később Ukrajnában a jobb szememet mütöték, az lázeres mütét volt. Most 16 éves vagyok, és a ball szemem megint kancsizik, és kettős látásom van. Mi a tehendő? Megint kell mütét?
Kicsit furcsa kérdés tudom. Kék színű a szemem. Egyik nap teljesen élénk színű, másnap fakó, nem csillog.
volt már olyan, hogy ettől megállapította valaki, hogy én bizony kontaktlencsét hordok. megakarnám műtetni az egyik szememet (mert csak azt lehet kihozni nullásra), de hát így elég érdekesen néznék ki utánna, hogy az egyik ezt műveli, a másik meg oké.
Amikor hazaérek akkor meg semmi rendes színem van. nagyon zavaró. 17/L
Fekete a szemhély, még sem vámpíros, és csak a szem csillog!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!