Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi zsebpénz...

Szerintetek mennyi zsebpénz jár egy 16 évesnek?

Figyelt kérdés

Tudom valakinél úgy működik , hogy kér és kap.

Valaki dolgozik bár az ritkább mert nem igazán szeretnek felvenni ilyen fiatalon:/

Szóval ki kap zsebpénzt és mennyit?

16/L

2010. júl. 24. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

19.57 vagyok

nem tudom, hogy ők sokallják-e, de nekem elég ennyi. Igazából nem szoktam sokat költeni, inkább ülök a pénzen, hogy valami nagyobb dolgot vehessek. Most pl fogszabályzóra költök, mert ugye az sem olcsó.

2010. aug. 6. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
havi 15.000
2010. aug. 8. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nem ugy értem,h sokalják,mert nálunk ugy van ,h mindent megkapok,gatyya,polo,cuccok,minden,és ha bnőkkel mek vhova akkor legyen nálam ,azt ugy más.
2010. aug. 12. 08:57
 14/14 anonim válasza:
régen, úgy volt, hogy 3000 kaptam hetente és azon vehettem bármit, mostanában pedig, úgy van, hogyha megyek vhova, akkor kapok 5000 FT, de a ruháimat meg fogszabályzót stb.-t a szüleim veszik meg, ez a pénz, amolyan költő pénz a barátnőimmel 14/L (mellesleg amit pl a rokonoktól kapok, azt anyuék a bankba viszik kamatoztatni, tehát csak ez a pénz a sajátom)
2010. dec. 31. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!