Az emberek után kik fogják átvenni az uralmat a Földön?
Figyelt kérdés
Ugye a Dínók voltak előttünk majd egyszercsak Bumm kihaltak és jöttünk mi. Ha velünk is ez történne (és sztem fog) akkor kik fognak uralkodni utánunk? Énszerintem a csótányok.2010. szept. 30. 23:13
1/12 anonim válasza:
A hangyák: szorgalmasak, erősek. (Volt is egy ilyesmiről szóló Angyal rész Roger Moore-ral, mármint, h a hangyák ha nagyobbak lennének, ők lennének a világ urai.)
3/12 anonim válasza:
A tv szerint és sok nagyon okos unatkozó ember szerint 2012ben vége a Világnak. Nem az emberiségnek, hanem az egész világnak. Kb 1-2éve hallgatjuk ezt. Pár hónapja már az megy, hogy 2013ban súlyos katasztrófa fog történni. Nah ezt hogy? Ám meg emberek után mik lesznek? Robotok...Magukat javitják, olajozzák meg stb...
5/12 anonim válasza:
az informatikusok, a robotok mellett
8/12 anonim válasza:
Szerintem is Peter Griffin. Vagy Homer Simpson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!