Nem kellenének az oldalra smilek? Tüntessünk már!
Figyelt kérdés
De most komolyan, kicsit lehetne már interaktívabb az oldal, tom, hogy a sok hülye aki a Google-t se tudja használni az éppen, hogy csak ki tudja írni a kérdést pár helyesírási hibával, de azért jó lenne pár darab smile. Igen? Nem? Ugye? Na!
TÜNTETÉÉÉS!
2010. okt. 17. 22:30
1/8 anonim válasza:
akkor most számold meg hogy te hány darab szmájlit írtál a kérdésben :)
2/8 anonim válasza:
és nem bántásként mondom de egy helyesírási hibát te is elkövettél.. helyesen smiley =P
3/8 anonim válasza:
NE legyen smiley, pont azt szeretem az oldalban, hogy nincsenek ilyen hülyeségek. Ha meg lennének, akkor lehessen kikapcsolni őket.
4/8 anonim válasza:
:D:p^^(H):'DD XD
szerintem így is meg lehet oldani. sokszor meg ilyen tök gagyi smileyk vannak az oldalon..szerintem is vagy lehessen kikapcsolni, vagy mindenki marad a hagyományosnál.:D
5/8 A kérdező kommentje:
Ááá veletek nem lehet tüntetni! Tüntetek egyedül!!!
TÜNTETÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 17. 23:56
7/8 anonim válasza:
Lehetnének, de csak az alapok ( :) :( :D :'( :S :@) és itt is jelen lehetne, hogy az ismétlődést leharapja a GYIK.
8/8 anonim válasza:
19:11: *És ki lehessen kapcsolni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!