Miért nem csináltok valami értelmeset, kamaszok? Inkább olvasnátok. Vagy filmeznétek, barátokkal lógnátok, mint hogy növesztitek a hátsótokat naphosszat a gép előtt?
Ha valaki szeretne beszélgetni az írhat nekem :).
16F vagyok.
Olvastam erre egy jót:
-Te mindig csak a gép előtt ülsz!
-Jó, akkor megyek.
-Te mindig csak csavarogsz!
Ja, meg mert ha egy lány lent van naphosszat, akkor az nálatok már kur*a, ha egy srác lent van naphosszat, akkor az már drogozik iszik és cigizik. na csókolom (:
"mikor engedjem el magam, ha nem most?"
Én is erről beszélek kedves válaszoló. Csak azt nem értem, akinek az elengedés arról szól, hogy a gépe előtt hülyíti magát -és másokat...
Ha rád nem vonatkozik, miért akadsz ki?
Akinek nem inge...
Akinél beletrafáltam, azok válaszán észre lehet venni :P
Ez viszont tetszik :DDD
"-Te mindig csak a gép előtt ülsz!
-Jó, akkor megyek.
-Te mindig csak csavarogsz!"
Ha sapka van rajta az a baj, ha nincs rajta sapka, az a baj...
nekem ingem és magamra veszem!
ha nem tetszik hát élj te eljárós életet legalább a szülők nem idegeskednek hol vagyok késő éjjel és nem drogozom!
amúgy neked nem mindegy, hogy ki mit csinál? oszt be a saját életed
Azért, mert mivel nő vagyok, és hetero, ezért nincs csajom, tehát csajozás kizárva. Barátom sincs, mert hogy 17 vagyok csak. Ha csavargok, (ahogy anyám érti mindig: ellógok valahová a tudta nélkül) lecssznek, strandolni nyáron szoktam, de most tél van. Haverokkal mindennap találkozom, van amikor még hétvégén is- deszkázni meg régen deszkáztam, de mára már tönkrement sajnos. Hülyülni meg 24/7ben szoktam. Sőőt, még néha a szobám is kitakarítom, sőt fokozzuk, néha még mosogatok is, rokonokhoz meg nem nagyon járunk mert messze laknak/szétesett a család (értsd: majdnem mindenki elvált). Plusz gépen filmezek, tanulok, olvasok, és tartom a kapcsolatot a családom azon részével akik távol laknak/ azokkal a barátaimmal akikkel nem találkozok mindennap.
Szóval én pont azokat csinálom, amiket leírtál.
Te meg általánosítasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!