Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem csináltok valami...

Miért nem csináltok valami értelmeset, kamaszok? Inkább olvasnátok. Vagy filmeznétek, barátokkal lógnátok, mint hogy növesztitek a hátsótokat naphosszat a gép előtt?

Figyelt kérdés
Csajoznátok, pasiznátok, csavarognátok, strandolnátok, barátnőznétek, deszkáznátok, hülyülnétek inkább -de ne msn-ben. Segíthettek a szüleiteknek, elmehettek rokonokhoz, stb. Lazuljatok, ne számítógépezzetek.
2011. júl. 6. 23:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha valaki szeretne beszélgetni az írhat nekem :).

16F vagyok.

2011. júl. 6. 23:42
 12/20 anonim válasza:

Olvastam erre egy jót:

-Te mindig csak a gép előtt ülsz!

-Jó, akkor megyek.

-Te mindig csak csavarogsz!

Ja, meg mert ha egy lány lent van naphosszat, akkor az nálatok már kur*a, ha egy srác lent van naphosszat, akkor az már drogozik iszik és cigizik. na csókolom (:

2011. júl. 7. 00:05
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
nyár van bameg. mikor engedjem el magam, ha nem most? 9 hónapig tartó stresszt kell kipihennem :) egyébként Kedves kérdező minek törődsz olyanok életével akiket nem is ismersz? kiírsz egy ilyen kérdést és ezzel azt hiszed megváltod a világot?
2011. júl. 7. 01:27
 14/20 A kérdező kommentje:

"mikor engedjem el magam, ha nem most?"

Én is erről beszélek kedves válaszoló. Csak azt nem értem, akinek az elengedés arról szól, hogy a gépe előtt hülyíti magát -és másokat...

Ha rád nem vonatkozik, miért akadsz ki?

Akinek nem inge...

Akinél beletrafáltam, azok válaszán észre lehet venni :P

2011. júl. 7. 13:53
 15/20 A kérdező kommentje:

Ez viszont tetszik :DDD

"-Te mindig csak a gép előtt ülsz!

-Jó, akkor megyek.

-Te mindig csak csavarogsz!"

Ha sapka van rajta az a baj, ha nincs rajta sapka, az a baj...

2011. júl. 7. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát ez az! Legalább én biztonságban vagyok itthon,nem fogok,drogozni,cigizni,nem fogok 15 évesen elveszteni a szüzességem és legalább én kiolvasom a kötelező olvasmányt:P És azt hiszed hogy aki gépezik az hülyíti azon a béna facebook-on a többieket,vagy msn-em?Van msn-em de már 1-2 hónapja fel se léptem mert minek.Unokatesómmal szoktam multiplayeren játszani(pl: most csinált egy szervert Minecraft-on ott szoktunk egész nap lenni,építkezni nagyon király:D mikrofonba beszélünk,megtervezzük mit építsünk.Nem szeretek itthonról kimozdulni főleg ebben a nagy melegben.Azt csinálom amit szeretek,miért csináljak olyat amit nem élvezek.Nem érdekelnek a ruhák ,meg ezek a h*lye színes converse deszka cipők sem.Azt veszem fel amit anyám vesz a boltban azt kész... És én lazulok,mert nekem a játék a kikapcsolódás,és olvasni és szoktam.Most a római és a görög regék és mondákat olvasom(kötelező)
2011. júl. 21. 11:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Lefelejtettem hogy 15/F vagyok. És miaz hogy "filmezzetek"?!:O Tizenévesek szerinted majd egy Gyűrűk Ura sikerű filmet fognak csinálni? xD
2011. júl. 21. 11:28
 18/20 anonim válasza:
Az van hogy tanulnom kell mire kész lennék kb lenne 16:30 rádásul szüleim dolgoznak a barátok meg sosem érnek rá mert addigra ők épp hazaértek és tanulnak :/
2011. szept. 13. 23:28
 19/20 anonim ***** válasza:

nekem ingem és magamra veszem!

ha nem tetszik hát élj te eljárós életet legalább a szülők nem idegeskednek hol vagyok késő éjjel és nem drogozom!

amúgy neked nem mindegy, hogy ki mit csinál? oszt be a saját életed

2011. nov. 19. 01:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Azért, mert mivel nő vagyok, és hetero, ezért nincs csajom, tehát csajozás kizárva. Barátom sincs, mert hogy 17 vagyok csak. Ha csavargok, (ahogy anyám érti mindig: ellógok valahová a tudta nélkül) lecssznek, strandolni nyáron szoktam, de most tél van. Haverokkal mindennap találkozom, van amikor még hétvégén is- deszkázni meg régen deszkáztam, de mára már tönkrement sajnos. Hülyülni meg 24/7ben szoktam. Sőőt, még néha a szobám is kitakarítom, sőt fokozzuk, néha még mosogatok is, rokonokhoz meg nem nagyon járunk mert messze laknak/szétesett a család (értsd: majdnem mindenki elvált). Plusz gépen filmezek, tanulok, olvasok, és tartom a kapcsolatot a családom azon részével akik távol laknak/ azokkal a barátaimmal akikkel nem találkozok mindennap.

Szóval én pont azokat csinálom, amiket leírtál.

Te meg általánosítasz.

2016. dec. 12. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!