Mire kell oda figyelni szóbeli érettségin? Egy hetem van még és nem tanultam. Meg lehet még tanulni?
Megnyugtató, hogy én holnap érettségizek és ma kezdtem neki a tanulásnak? :DDDD
Mert így van, addig addig halasztottam "majd holnap"-ra, hogy helló van ma reggel arra kelek, hogy holnap szóbelizek, juhu :D
11!
Majdnem egy cipőben járunk csak én azért tudok pár tételt! :/ Azért most már elkezdtem parázni elég rendesen. :S Ma nem lesz alvás az tuti...
Szorítok mindenkinek, de ti is nekem. Majd holnap jöhetnek a beszámolók. :)
11 vagyok :D
Én csak a 20 angol tételt tudom, mert az aztán nem nehéz, hogy hello my name is Jolánka :D
A marketinget összeköhögöm az eddigi ismereteim alapján :)
A többi...hááát:D mindjárt feladom xD
Sok sikert mindenkinek :) Holnap ha nem haltam meg agyvérzésben, akkor írok :D
Attól függ, hány tárgyad van. Ha 2 akkor röhögve.
Ha egy kicsit több, akkor azért húzz bele, amennyiben egy fix 5-ös a cél.
Nekem csak magyarból, töriből kellett (nyelvi már van- de arra anno nem tanultam külön) felkészülni. A 65 tételt érettségi előtt 3 nappal kezdtem el átvenni, és nagyon féltem, hogy mi lesz velem... végül sikeredett a matúra. Ott, a stresszhelyzetben egy csomó olyasmi is beugrott, ami otthon, nyugiban nem.
Tanulgasd csak a tételeidet és reménykedj bőszen, hasznodra lesz minden infómorzsa :)
Most látom csak, hogy magyar-törin kívül csak angolod van.
Arra nem érdemes külön készülni!
A többire 7 nap simán elég lesz, no para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!