Van-e még olyan Metin2 ahol szinte egyből p képességek meg gyors szintlépés stb? De nem privát szerver
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 19:44
1/4 anonim válasza:
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de ha megkérlek elmondod hogy vagy képes olyan alja játékkal játszani ami a WoW meg a GTA Vice City képével reklámozza magát facebookon? XD
2/4 A kérdező kommentje:
Most hogy miért van wowal vagy gtával játszok? ezeket nem mindenki szereti meg amúgy szarom le értelmetlenül írtál
2014. máj. 15. 21:23
3/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen érthetően "írtam" (fogalmaztam, úgy mondják) szóval csak te voltál képtelen felfogni, esetleg túl sok volt az infó...
"Most hogy miért van wowal vagy gtával játszok?"
De egyéb iránt ilyen mondatok leírása után én senkinek nem kötnék bele a fogalmazásmódjába. :D
Bár a képen rosszul látszik de a metin2 hirdetésébe egy GTA Vice City-s képet tettek bele. De olyat is láttam ahol a WoW-ról volt egy kép berakva. A kérdés pedig arra irányult hogy hogy lehet egy olyan játékkal játszani ahol ennyire a béka segge alá ejtik a színvonalat, hogy normálisan hirdetni sem tudják. Az már csak hab a tortán hogy a jó 10 éves játéktok "új"-nak relámozzák.
4/4 anonim válasza:
Funny World MT 2.. chuck norris nevű NPC-hez odamész és megkapod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!