Strg456 kérdése:
Miért van ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha meglátom a kiszemeltemet (lány),vagy ha mellete sétálok el akkor a hideg kiráz (ha közbe szémébe nézek),vagy olyan érzés jön mindtha valaki hátba szúrt volna miért van ez? :O2016. jún. 25. 11:11
1/3 anonim válasza:
Mire gondolsz közben? Félsz, hogy hozzád szól, vagy félsz, hogy nem szól hozzád? Az, hogy végigborzongsz, természetes lehet, de a hátba szúrt érzés... Lányként én inkább gyomorgörcsöt vagy a mellkasom összeszorulását éreztem ilyenkor.
2/3 A kérdező kommentje:
szerintem mind a kettő :) :( de olyan furcsa érzés jön amúgy észre szokjátok venni ha folyton nézeget tikteket? :) mert tegnap mellete elsétáltam rá néztem szemeztünk hirtelen félre nézet mindtha ott se lettem volna
2016. jún. 25. 12:41
3/3 anonim válasza:
Én akkor szoktam hirtelen félre nézni ha rá akarok nézni valakire és véletlen a szemébe nézek és megilyedek hogy észrevette, hogy nézem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!