Nyáron adhatnak olyan utasítást egy munkásnak, hogy un. Melles csizmában (gumiból van ) kaszáljon egy csatornát a hőségben?
Figyelt kérdés
A nyári munka ruházatra milyen szabályok v. törvények vonatkoznak , kerestem a neten de nem találtam .2016. jún. 30. 15:21
1/3 anonim válasza:
Ha munkavédelmi előírás akkor igen.
2/3 anonim válasza:
A melles csizma a legnagyobb gond? Más minden rendben van? Be vagy jelentve, nem zsebbe kapod a pénzt, előírt pihenőidő, védőital megvan?
3/3 A kérdező kommentje:
Ez közmunka úgyhogy be vagyok jelentve . Nem munkavédelmi előírás csak a kb. a gumicsizma felett 1O cm-el levő vízszint miatt kell hordani . Semmi más probléma nincs vele csak aki 2 órát dolgozik benne a tűző napon azt a rosszullét kerülgeti . Egy gyengébb egészségű emberre veszélyes is lehet ( szív beteg stb. ) csak ezért kérdeztem .
2016. júl. 1. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!