Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ecigim akkumulátorával van...

Fehike1 kérdése:

Ecigim akkumulátorával van baj? SŰRGŐS!!

Figyelt kérdés
Van egy 3.7-es akkumlátorom az e cigimhez és ma ki akartam próbálni, hogy konnektorról is lehet-e tölteni, de inkább utána néztem és azt írták, hogy igen. Na de a lényegre térve: Rádugtam egy hálózati adapterre és egy puhanás volt ami az adapter felől jött és azóta melegszik az alja az aksinak és nem világít a led ami jelzi a töltést viszont rendesen működik mert be és ki is lehet kapcsolni meg használni csak félek hogy elrontottam.

2016. jún. 30. 23:08
 1/2 anonim válasza:
Minden töltő rendelkezik megszakítóval, mint a háztartásban.. Kis üvegcsőben fémszál. Ha pukkanás volt, akkor valószínűleg többlet áram haladt át rakta, mint amennyi kellett volna. Az akksinak annyi, viszont remélhetőleg az ecigi akksija megúszta. Kösd rá gépre és próbáld meg onnan tölteni, ha sikerül akkor nincs gond.
2016. júl. 1. 06:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Tegnap nagyon megijedtem, hogy elrontottam, ezért lemerítettem és pirosan világított a nyomógomb majd itthon feldugtam a gépen töltőre és szerencsére tölti és működik :) csak a töltésjelző led romlott el :D
2016. júl. 1. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!