Disznósajt készítés esetén meddig kell állni hagyni a disznótejet az edényben harisnyába?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 15:18
3/5 anonim válasza:
A disznósajtba a fejen kívül egyéb húsok is kellenek, és a disznó gyomrába töltik.
Ha fejsajtot akarsz készíteni, akkor még forrón ki kell venni a léből, rátenni egy nagy alufóliára. Kicsontozni, levágni a sovány húsokat, apróra vágni. hozzátenni kacsa vagy libamájat. A szétterített fejre tenni, szorosan összetekerni az alufóliával és lepréselve hideg helyre tenni.
4/5 anonim válasza:
3. Ez egy tollkérdés, mert nem disznó fejére gondolt a kérdező, hanem a tejére
5/5 anonim válasza:
Ez az eljárás kihagyhatatlan mert másként rossz lesz a disznósajt . Addig kell benne hagyni a zokniban ameddig nem lesz olyan büdös mint a pálpusztai. Van még kérdés ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!