Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Csomóan így zárják a mesét a...

Csomóan így zárják a mesét a gyerekeiknek: "itt a vége, fuss el véle!" De hova kell/kéne futni?

Figyelt kérdés

A mesék végén mindig azt mondják: „Itt a vége, fuss el véle.”

De pontosan hova kell futni? Van erre hivatalos útvonal vagy csak amerre visz a pánik?

Gyerekként ti merre futottatok, amikor azt mondták: „itt a vége, fuss el véle”?

Én csak ültem ott tanácstalanul, mint egy rosszul scriptelt NPC.

Mi történik, ha nem futok el véle?

Az „itt a vége, fuss el véle” pontosan fenyegetés vagy menekülési tanács?”

Mi van, ha valaki komolyan veszi az „itt a vége, fuss el véle”-t, és azóta is fut?”

Miért küldenek el futni minden mese végén ?

Vagy, esetleg, a „fuss el véle” minden nyelven mást jelent? Egy távoli bolygón például azt, hogy „a spenót már lát téged”. (??)

Mese végén: „fuss el véle” Oké, de mivel? A véggel? A könyvvel? A narrátorral?

hmmm...

:)

máj. 18. 17:50
A kérdező szavazást indított:
az időgépre ragasztott interplanetáris kép mögötti pontba.el kell hagyni a mesehelyszínt,mielőtt a király rádsózza a fél országot+a királykisasszonyt
A véle 4dimenziós tárgy,neked kell átcsempészned1másik idővonalra, mielőtt felébred a Hold.Nem tudni hova kell futni,de aki rákérdez,kinevezik hajóvá.
aMindenség végtelen volna,de vki nem futott el időben1mese utánMese végén megnyílik1ajtó a plafonban,aki nem sprintel be rajta5secen belül,kedd lesz
60emeletes interdimenzionális kempingszék tetején forgó mini szélmalom zoknifiókjába„Fuss el véle”igazából1cheat kód,de senkise tudja,mely játékhoz
a hengeralakú kozmikus plüsstevetartóhordó baloldali,91,5°os sarkának amorf napernyőjének sötét,rejtett zugának középső,gombbal zárható+zenélő zsebébe
A fejjel lefelé forgó kristályspagetti-barlang 3., röhögő liftjének víz alatti kalaptartójában lebegő fordított gravitációs szalmakalap-labirintusba
vixafelépárolt csillagközi időpapucsokból épült lebegő csigavár nyikorgó teafüggönyalagútja4.titkos huzatának belső peremének külső titkos főrekeszébe
folyékony téglából épült befőttszínház halkabban néző oldalában,a pácolt eperrel töltött 6szögletű uborkapanzió3.bal oldali tetejének középső szélén
A kvantumzoknikkal bélelt intergalaktikus uborkatorony csütörtöki oldalának belső, zenélő redőnye mögé rejtett műanyag lámpaernyő rejtett belsejébe
Aláthatatlan barackmag templomtornyának idővonalváltós üvegkupolájának forgó csúcsdíszén,minek valósága olymód túl van tolva,h nem is létezhetneDe van
2 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer elkezdtem futni és az üveghegyen is túlra, az Operenciás tenger partjáig futottam, ott egy kurta farkú kismalac megállított, majd együtt mentünk mendegéltünk hetedhét határon túlra, ameddig végül ásó-kapa-nagyharang nem választhatott el minket, összeházasodtunk, és boldogan éltünk, még meg nem haltunk.
máj. 18. 18:35
 2/9 A kérdező kommentje:

hm, ez jó :)

köszönöm az eddigi választ :)

máj. 18. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:
*mármint a komment, a sztori, a boldog élés, szép történet. :)
máj. 18. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Besz@rok ezeken a válasz lehetőségeken. 😂
máj. 18. 20:14
 5/9 A kérdező kommentje:
:D :D
máj. 18. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt a vége, fuss el véle, szaladj véle Kecskemétre!

Hogy miért pont oda, azt ne kérdezd...

máj. 19. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományos meselezárás, azt jelenti, hogy vége a mesének, ennyi volt, értelmezd és használd ahogy tudod és akarod, most pedig vége a varázslatnak, térj vissza a való életbe.
máj. 19. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 1-es.

Az a kurtafarkú kismalac, akit akkor feleségül vettél, azóta nagy kövér disznóvá hízott, ő azóta a feleséged, akit azóta a futógyakorlataidhoz használsz, mert nehezebb körbefutni, mint árugorni?😅😆

máj. 19. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a ...fuss el véle, amolyan vicces befejezés.

A gyerek a mese végén úgyis felugrik és elszalad játszani, még a mese utolsó tanulságos gondolatait a fejében forgatva! 😉

máj. 19. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Kábeltv-ét ha nézek akkor a mazzag másik vége a tv-é társaságig megy el?

Pl.ul. külföldi BBC tv-é esetébe a T-Com épülete és London közé van kihuzva egy drót?

Ez a bácsi írhatta ki, hogy "mikor lesz vége ennek a RePont őrületnek" ??

Erről van szó: Visszaváltani készültem ezért úgy gondoltam, hogy még a kukából hozzá csapok párat.Megnéztem, sajnos nem volt betétdíj rajta, de észrevettem egy bácsit aki furcsán/rémülten nézett rám az üveg ajtón keresztülAbban a pillanatban rögtön ez a kérdés jutott...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!