Mit csináljak????? O.o

válasza:Szégyen a futás, de hasznos...
Amúgy meg a fene egye meg, aki kerget!

válasza:

válasza:Ennek az illetőnek éppen hogy hálásnak kellene lennie neked amiért demonstráltad felé, hogy sikeresen be tudott olvadni a környezetébe. Azért mentél neki, mert nem vetted észre. A felháborodás helyett ezt éppen hogy megköszönnie lenne illendő, hiszen az volt a célja, hogy senki ne vegye észre.
Ha tovább fenyegetőzik, akkor segítség gyanánt engem is nyugodtan hívhatsz, viszont nálam nincs tér–erő, csak a Dagobah rendszerben, ráadásul szabadnapos vagyok, úgyhogy ki vagyok kapcsolódva.
De azért el tudsz érni, ha kinyújtod a karod.

válasza:

válasza:Szólj az Érmelléki kuglófembernek meg a Mátranováki fanyűvőnek azok felrúgják a nyavajást.
Viccet félretéve valószínűleg Dutch Schaefenek ütköztél aki épp predatorra vadászott és a zaj amit csaptál elijesztette a predátorokat, hát nem csoda hogy berágott rád. Fuss mielőtt dzsungel mintákat fest sárból és szénből az arcodra!!!4négy
Kapcsolódó kérdések:
Ejcaka a kutyam bejott a szobamba es vett maganak egy uj kutyahazat az en penzembol. Most nincs penzem es nagyno sirok. 😭😭😭 Mit csinalhatnek!?
Sziasztok. A nevem Columbo, hivatásos nyomozó vagyok. Felkértek eddigi talán legnehezebb feladatomra. Ki kell nyomoznom, hogy ki fingott. Hogy csináljam?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!