Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csináljak????? O.o

Mit csináljak????? O.o

Figyelt kérdés
Az erdőben voltam sétálni és nekimentem egy terep szinű ruhás embernek, most nagyon ideges rám és fenyegetőzik, mondtam neki, hogy hivok segitséget (TITEKET hivlak itt) légyszi valaki mondja el mit csináljak???? :/

tegnapelőtt 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Szégyen a futás, de hasznos...

Amúgy meg a fene egye meg, aki kerget!

tegnapelőtt 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Vedd a puskáját,akkor még idegesebb lesz
tegnapelőtt 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennek az illetőnek éppen hogy hálásnak kellene lennie neked amiért demonstráltad felé, hogy sikeresen be tudott olvadni a környezetébe. Azért mentél neki, mert nem vetted észre. A felháborodás helyett ezt éppen hogy megköszönnie lenne illendő, hiszen az volt a célja, hogy senki ne vegye észre.

Ha tovább fenyegetőzik, akkor segítség gyanánt engem is nyugodtan hívhatsz, viszont nálam nincs tér–erő, csak a Dagobah rendszerben, ráadásul szabadnapos vagyok, úgyhogy ki vagyok kapcsolódva.

De azért el tudsz érni, ha kinyújtod a karod.

tegnapelőtt 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Vásárolj neki egy zacskó sültkrumplit. Ha még mindig nem nyuxik meg, vegyél kettőt is.
tegnap 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Szólj az Érmelléki kuglófembernek meg a Mátranováki fanyűvőnek azok felrúgják a nyavajást.

Viccet félretéve valószínűleg Dutch Schaefenek ütköztél aki épp predatorra vadászott és a zaj amit csaptál elijesztette a predátorokat, hát nem csoda hogy berágott rád. Fuss mielőtt dzsungel mintákat fest sárból és szénből az arcodra!!!4négy

ma 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Mit csinaljak??? 🐶

Ejcaka a kutyam bejott a szobamba es vett maganak egy uj kutyahazat az en penzembol. Most nincs penzem es nagyno sirok. 😭😭😭 Mit csinalhatnek!?

Nyomozó vagyok. Ilyen esetben mit csináljak?

Sziasztok. A nevem Columbo, hivatásos nyomozó vagyok. Felkértek eddigi talán legnehezebb feladatomra. Ki kell nyomoznom, hogy ki fingott. Hogy csináljam?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!