Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez a kedves platform megreggel...

Antiteista fűkupac kérdése:

Ez a kedves platform megreggelizte az egyik válaszomat, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Egyszer csak eltűnt. De tudom hova a gyik megette. Remélem ízlett neki. Hátha ez a kérdés nem kell neki és nem eszi meg. Mondjuk rövid válasz volt, nem lakott jól vele. De egészségére, nekem nem baj.

tegnapelőtt 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Sőt, ha a ganédomb is te voltál, akkor egy egész profilodat megette már! ;D
tegnapelőtt 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tényleg azzal belakott de mégsem mert eddig egy válaszomat ette meg. De ez a kérdés lehet hogy nem kell neki.
tegnapelőtt 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen ez a platform. Kérdéseket, válaszokat és felhasználókat eszik.
tegnap 07:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Látom ez a kérdés nem kellett neki. Jó nem baj. Gondolom az előző profilommal belakott.
tegnap 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Egészség
tegnap 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Eladhatók a Vinteden cuccok úgy, hogy az adásvételt nem gyorspostával, hanem személyesen bonyolítjuk le?

Én szegény mamám járókeretét és mankóid adnám el, macerás és költséges úgy küldeni. Ha nem, milyen platformon lehet? A Marketplace-en nem lehet.

Melyik Call Of Duty játékot éri meg megvenni most?

Szerintetek melyik a legjobb? Call of duty Mw Mw2 Mw3 vagy Black ops6? Platform Ps5

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!