Bármit is mondtok, szabad bölcsész leszök én! Ugye?
Figyelt kérdés
tegnap 18:56
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Kit érdekel? Másrészt ha már ő-zve akarsz beszélni, legalább nézz utána, mit hogy kellene mondani.
2/8 anonim válasza:
Senkit sem zavar, hogy az leszel. A te életed. Azt csinálsz, amit akarsz.
3/8 A kérdező kommentje:
Azért majd meglássátok!
tegnap 20:28
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Bölcs, vagy bölcsész nem, ahhoz rendesen tudni kellene magyarul, a normális helyesírás minimum.
5/8 Gézu5 

válasza:

válasza:Ha addig nem dobos fel a pracskert, mert úgy az benne van az életben!
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Most az ősszel kezded a szakot?
Jó tanulást, de legyen mellé egy szakmád, hogy aztán ne legyenek nehézségeid az életben!
Kapcsolódó kérdések:
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar vagy a Károli Gáspár Református Egyetem Gazdaságtudományi, Egészségtudományi...
A pontjaim alapján elvileg mindkettő helyre felvesznek. Azt hallottam a Károliról, hogy ott gyakorlatiasabb az oktatás és jobban tetszenek az ott lévő speciálizációk azonban a Pázmánynak a presztízse azért nagyobb, de ott pedig inkább humánusabb ez a gazdasági képzés...
Milyen a Miskolci Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar szakfordító és audiovizuális fordító szakirányú továbbképzése a gyakorlatban?
Mennyire ad piacképes tudást, milyen a tanárok szakmai szintje, és mennyire hasznosak a gyakorlati órák? Milyen konkrét feladatok vannak a képzés során, és mennyire készít fel valós fordítói munkára? Mennyire segít elhelyezkedni fordítóként
Milyen az ELTE germanisztika (német) szakja?
Mik a tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!