Egy okoshűtőn el tudom majd futtatni a GTA IV.-t?
Figyelt kérdés
tegnap 13:21
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Hogy érted, hogy "majd"? A GTA IV egy majdnem 20 éves játék :) Baj van a római számokkal!!!
(A kérdező gondolom az VI-re gondolt, ami ősszel fog megjelenni)
4/5 anonim 

válasza:

válasza:A Doomot biztosan lehet, az még egy terhességi teszten is elfut.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:ha a VI -ra gondolsz, akkor igen, lévén felhőbe fog futkosni, a hűtőd meg csak a képet rendereli majd kifele az arcod elé.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan tudom a Discord botomat folyamatosan futtatni?
Megproblatam minden módszer de egyik sem működik. Valaki tudna segíteni?
Valaki tud olyan játékot, ami fun, és egy nagyon rossz speccel rendelkező gép is eltudja futtatni?
(Annyira rossz, hogy még a tf2 se megy :D)
Hogyan kell használni futtatni?
találtam egy youtube videot amiben a srác egy programot mutatott github-rólés én is ki szeretném próbálni viszont még nincs tapasztalatom ilyen dolgokban pontosan erről van szó hogyan kell használni az itt megadott fájlokat valaki letudja írni lépésről lépésre?
Hogyan lehet lalnon egy Galaxy life server futtatni úgy mint egy Clash Royale-al a privát servert?
A játék androidos verzióját szeretném.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!