2/11 Gézu5 

válasza:

válasza:A láthatatlanéra, csak a répája kell, hogy meredezzen!
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Ember építésére alkalmas, hóban nem vagyok biztos
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Épeszű ember ilyen melegben nem megy ki a napra hóembert építeni!
5/11 A kérdező kommentje:
4 és nem épeszű ember
aug. 3. 16:29
7/11 A kérdező kommentje:
☃️⛄
aug. 3. 17:29
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a hóemberek energiatakarékosabban működnek. Mit gondoltok
aug. 3. 19:33
10/11 anonim 

válasza:

válasza:A hóembert ebben a melegben egyébként is nagyon nehéz megtalálni, mert beleolvad a környezetébe 😇
Kapcsolódó kérdések:
Tudna-e valaki olyan Androidos mobiltelefont ajánlani, ami zenelejátszásra kiválóan alkalmas és nem drága?
Szeretném rátelepíteni az AIMP zenelejátszó programot. Ezután Memóriakártyáról beolvasnám az AIMP-ba a klf CD-ket, FLAC-okat és tetszés szerinti beállításban (20 sávos az AIMP hangszín szabályzója) tudnám hallgatni Bluetooth-on keresztül a vezetéknélküli fejhallgatómon a minőségi zenét.....
Olvastam, hogy Magyarországon is jelentős drágulásra kell számítani a napraforgóolajoknál, húsoknál és más mezőgazdasági eredetű terméknél. Hogyan...
Miért nem tud önállósodni mezőgazdaságilag ez az ország? Nincsenek magas, kopár hegyeink, sivatagjaink, tajgánk, tundránk, a magyar föld 80-90%-a alkalmas mezőgazdasági termelésre. Ahol rossz a talaj, ott lehet gyümölcsöket termelni és háziállatokat legeltetni....
Mik a Magyar Honvédség fizikai alkalmassági követelményei?
Miből mennyit kell megcsinálni és mennyi idő van rá? Ha valaki kiválóan akar teljesíteni, mennyi pontot kell elérnie?
Tudtok ajánlani olyan angol és magyar nyelvű könnyűzenei dalokat, amelyek kiválóan alkalmasak beéneklésre, hangképzésre?
Várom válaszaitokat, ötleteiteket, észrevételeiteket! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!