Hogyan tudnám megismertetni a világgal a találmányok?
A találmányom neve: Reggeli Segítő (nem talátam neki jobb de ha tudtok légszi segítsetek) ami arról szól, hogy ez egy nagyon nagy gépezet és neked csak reggel ha felkelsz oda kell hozzá menni és bele kell ülni egy székbe. (Ez a találmány van külön lányoknak és fiúknak is) Megmossa a hajad, a fogad, ad reggelit amit be tudsz állítani minden este, felöltöztet, kisminkel(ha lány vagy), ha beállítod bezselézi a hajad(csak ha fiú vagy) s a legvégén kiírja, pl.,hogy tisztaság:98 (bocs nem találtam a telómon százalék jelet) százalèk.
A suliban már sok mindenkinek mondtam de ők mindig lenéztek sekit sem érdekelt, egyedül a fizika tanárom szólalt meg, hogy Ó. Nagyon elkeseredett vagyok és már annál tartok, hogy felesleges volt az egész. Ha segítetek nagyon megköszönöm
U.i: Plakátokkal próbáltam a városunkban, de mindenki csak letépte.
- Egyrészt nem szabadalmaztattad, tehát bárki építhet ilyet. (Most már hogy leírtad ide mit tud, hahahaaa.)
- Másrészt miért bíznának meg egy órmótlan nagy szerkezetben az emberek?
- Ami sok helyet foglal a lakásban!
- Jó eséllyel drága.
- Holott az általad leírt tevékenységek nagy részét most ingyen csinálja mindenki magának.
- Amit nem az is viszonylag olcsó.
- Miből gondolod hogy egy ilyen ormótlan szerkezet jobban sminkelne mint az illető önmagát, vagy az egyik barátnője?
Lehetséges hogy az ötleted még jó is lenne, de meg nem építetted még az biztos! Így teljesen fölösleges plakáton hirdetni, hiszen nem tudod bemutatni, kipróbáltatni egy vevővel sem.
Továbbá semmilyen piackutatást nem végeztél hogy lenne-e rá kereslet mennyit szánnának rá az emberek...
Ha többe van megépíteni és az emberek nem szánnának rá átlagosan annyit amiből még hasznod is lesz azt úgy hívják bukás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!