Nagyon nagy baj, ha megeszem a macisajtot? Van itt egy csomó az utcában.
Figyelt kérdés
Minden sarkok van belőle…2016. júl. 1. 13:54
1/3 anonim válasza:
Nekem mindegy, de a pedomaci majd elővesz érte.
2/3 anonim válasza:
Szerencsére ehetsz belőle amennyit csak akarsz, de vigyázz, mert nem könnyű levadászni őket, főleg hogy nagy melegben láthatatlanná válnak és csak olyan eszközzel tudod észrevenni őket, ami egyszerre érzékeli az infravörös és az ultraibolya fényeket. Erre tökéletesen alkalmas Darth Vader sisakja, az mindkét fénytartományt érzékeli, anélkül el se indulj, ráadásul éjszaka is jól jön. Előszeretettel rejtőzködnek a vécében és a kukákban, szóval ha hirtelen felszívódnának, ott biztosan találsz belőlük. Érdemes zombifogó horgászbottal becserkészni őket, de hashajtó lézerpuskával is elfoghatók. Jó mulatást.
3/3 anonim válasza:
Nem. Én a nyalókákat szoktam nyalogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!