Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem léteznek fekete...

Tas Csaba kérdése:

Miért nem léteznek fekete vagy barna illetve vörös hajú nős viccek?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy csak a szőke nőkről vannak viccek ?

2017. jún. 27. 00:04
 1/4 2*Sü ***** válasza:
100%

A szőke nős viccek akkor kezdtek terjedni, mikor a nők körében divat lett szőkére festeni a hajat. Nagy tömegben tették ezt olyan nők, akikre a „plázacica” jelzőt is használni szokták, akik a saját külső megjelenésüket ezerszer többre értékelik, mint a belső erényeiket, akik a másik nemet is a pénze, rangja alapján ítélik meg. Így ezeknek a nőknek az érdeklődési köre jellemzően a fodrászat, kozmetikus, szolárium, stb., ami viszont más jellegű ismeretek rovására megy, más jellegű ismereteknek erősen híján voltak/vannak.

Ergo a szőke nős viccek jelensége nem a természetes szőkékre, hanem a haj szőkére festésére vezethető vissza, aminek van alapja. (Persze a két halmaznak a természetes szőkéknek, és a plázacicáknak van közös metszete is.) És bár a hajfestésben a szőke haj már nem annyira markánsan divat, a szőke nős viccek itt maradtak velünk.

2017. jún. 27. 01:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Antiszemitizmus lenne, ami ugye be van tiltva.
2017. jún. 28. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
mert én pl barna hajú vagyok, és nem vagyok olyan sötét, mint a szőkék a viccekben, és félnek tőlem, mert tudják, h nem jó ötlet velem ujjat húzni.
2017. jún. 29. 22:09
 4/4 miracica válasza:
Mert te szőke vagy
2017. júl. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

A piros szin miért piros szinü?

Miért nem kék vagy felete? :D

Miért Ilyen szépek a szőke fiuk?

Tudom h*lye kérdés de annyira tettszenek főleg kék szemel olyan angyaliak csak az a baj hogy az ilyen tipusuaknak is csak a szőke csajol tettszenek ök is olyan szépek.Ellentétek vonzhatják egymást???Bocsi a helyesirásért:(

Hány különböző hajszín lehet egy családon belül?

Például van olyan, hogy egyik barna egyik szőke egyik fekete és egyik sötétbarna? Az én családomban az apám szőke anyám fekete én barna az öcsém pedig szőke hajú.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!