Madárpók vagyok, éppen rajtad mászok! Van mondani valód?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 09:31
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Igen van! Az, hogy "mondanivalód" egybe kell írni.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Jobban csinálod mint a csajom :D
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Már nem élnél, úgyhogy nincs mondanivalóm :)
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Amit az agressziv kismalac : - dögölj meg!
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Hogy jutott eszedbe hogy kemeld ezt a kérdés majdnem 8 évvel később? :D
9/9 A kérdező kommentje:
Újraelőbújtam a pókhálóból :D
Nézegettem miket kérdeztem és a saját kérdésemen elnevettem magam, gondoltam kiemelem :)
ápr. 22. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Tudtok mondani hálószövő madárpókokat, amelyek a hálójukban laknak?
Tehát nem talaj-, vagy fánlakó pókokat. Úgy tudom, lakhelyük szerint ez a 3 madárpókfaj létezik...
Tudnátok jó beszólásokat és oltogatásokat mondani?
Nem olyanra gondolok ami úgy kezdődik hogy: Olyan vagy mint.... Vagy hogy: Kevés vagy mint... Hanem rendes oltogatásokra beszólásokra gondolok
Tudnátok mondani nagyon vicces sulis történeteket?
Egy nekem is volt,leírtam egy hasonló kérdéshez majd belinkelt,elolvashatjátok. Ígérem mindenki történetét megpróbálom értékelni.😋
Tudtok mondani olyan könyveket, tv műsorokat, vagy ilyesmiket amikben a madárpókokról van szó?
Sziasztok hobbim a madárpók tartás, tenyésztés, elég sok madárpókom van és sok fajta, szeretnék róluk többet megtudni az egyes fajokról.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!