Az Asus Vivobok laptopom kondíció szintje jelelnleg 65%-on áll, de elmúlt napokban hirtelen 100%-ra ugrott, ez mitől lehet?

válasza:

válasza:Ez miféle adat? Minek a kondiciója? A háttértár? Netán az akksi?
Ha az akksi és így ugrál össze-vissza, akkor nagy valószínűséggel meghalt benne 1-2 cella. Csere.
Szia!
A kondíció azt jelenti, hogy remek állapotban van a laptopod 100%-os kondícióval.
Utalhat például arra, hogy kitakarítottad.
Érdekes módon emberekre is szokták mondani hogy jó kondiba van. Hasonló dolgot jelent laptopoknál, de azt én se tudom, hogy mivel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Az Apple kiírja az akkumulátor szekcióban a beállításoknál. Androidon hol tudom megnézni ezt az információt? Xiaomi készülékem van, Redmi Note 10 Pro. Köszi a választ!
Van egy Seagate Barracuda Green 2 terás merevlemezem, amit a HDD sentinel nevű programmal szoktam nézni, hogy minden rendben-e. Kb. 10 napja kiírta, hogy a HDD kondíciója 88%-os, kb. 5 nappal később meghogy 87%-os. Tegnap viszont a program már azt írta, hogy 100%-os,...
Tegnap kiírta a HDD sentinel, hogy a HDD-m kondiciója 88%. Amióta ezt írja azóta a játékok közben folyton kékhalált kapok. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan oldjam meg ezt a problémát lehetőleg új HDD vásárlása nélkül? HDD regenerator-t már próbáltam, de a...
Van valakinek ilyen hajszárítója? Mik a tapasztalatok? Ionos kondicionalast tartalmaz? Diffuzort és szukitot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!