Bejelentkezéskor kétfaktoros hitelesítés van megadva a Facebookomon és amikor kérné a kódot nem kapom meg, valószínű hogy a facebookomra küldi amibe nem tudok belépni. Kéthetnék segítséget?

válasza:

válasza:Telefonra kéne küldenie. Vagy talán van e-mail-es lehetőség is.
De a fb nem küldi a fb-ra. Annak mi értelme lenne.
Nem törték fel a fiókod?
Kapcsolódó kérdések:
Van rá esély ,hogy a fiókom vissza kapom? A supportról nem hallani túl jó dolgokat.
Van egy privát és egy hozzá rendelt céges Facebook profilom, és szinte bármikor, amikor visszalépek a privátba, kiírja, hogy lejárt munkamenet, jelentkezzek be újra. Ezzel még nem is lenne akkora gond (bár nagyon idegesítő), de a kétfaktoros hitelesítés miatt a...
Van egy Google fiók, amivel csak 1 telefonba volt bejelentkezve. Azon a telefon gyári visszaállítás történt (az illető elfelejtette, hogy van kétfaktoros hitelesítés). A visszaállítás után be akart lépni az emailjébe, de ugye kéri a kétfaktoros hitelesítést. Erre...
Eladtam a ps4em de telefonon most kellene a fortnitehoz és a gépen volt a kétlépcsős hitelesítés így nem tudok itt bejelentkezni. Mindig a kódot kéri a hitelesítő alkalmazással de nekem olyan nincs is!! Hogy tudom visszaszerezni a fiókom?
Be kapcsoltam a két faktoros hitelesítést a facebookomon, de ha a gépemen megnyitom a facebookot, akkor automatikusan ki van töltve az e-mail és a jelszó mező. Abból nem lesz semmi olyan, hogy be tudnak majd jelentkezni? Mert volt rá példa, hogy nem kaptam értesítést a...
Valaki megpróbálta belépni a facebook profilomba, és azóta nem birok bejelentkezni.. Hitelesitenem kell magam, de mivel telefon szám nincs megadva, ezért sikerült a jogosítványommal.. Megkaptam a kódot de már 3 napja azt írja ki hogy a fb karbantartás alatt van.....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!