Hogyan lehet megállapítani csak úgy, ránézésre, hogy egy (más kezén levő) karóra okos-e vagy nem? Az érettségin felügyelő tanár hogyan tudja megakadályozni az okosórás csalást? Csak úgy, ha minden karórát külön asztalra tetet a mobilokkal együtt?

80
Természetesen. Egészséges intervallumban van az IQ-m így ez nekem nem jelent gondot.
Ha arra, hogy
"Szóval? Te hogy különbözteted meg ránézésre?", az a válaszod, hogy
"Természetesen. Egészséges intervallumban van az IQ-m így ez nekem nem jelent gondot"
akkor semmi jelét nem mutatod semmiféle intelligenciának.

82
Úgy hogy ránézel. A kettő nem is hasonlít. Az okosóráknál két vonal van az apple watch és koppintásai ami egy műanyag szappantartó, meg a garmin vonal ami egy túlméretezett kör alakú óra. 20 méterről meg lehet mondani melyik hagyomanyos óra meg melyik okos.

"Szóval nem tudod te se"
Ha tanár vagy akkor kaptál választ. Ha tanár vagy akkor vagy annyira intelligens hogy a válaszokból ki tudod szűrni az infókat ami kell neked.
Ha diák vagy akkor még van két napod tanulni te gyász!
"te gyász!"
:DD
Arra is volt válasz, hogy az okosóra meg a fitnessóra között ránézésre hogyan lehet különbséget tenni úgy, ha egy másik ember kezén van (tehát nem tudom kipróbálni, hogy miket tud)? Arra nem emlékszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!