Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megállapítani...

Hogyan lehet megállapítani csak úgy, ránézésre, hogy egy (más kezén levő) karóra okos-e vagy nem? Az érettségin felügyelő tanár hogyan tudja megakadályozni az okosórás csalást? Csak úgy, ha minden karórát külön asztalra tetet a mobilokkal együtt?

Figyelt kérdés

ápr. 30. 13:44
 81/120 anonim ***** válasza:
26%

80

Természetesen. Egészséges intervallumban van az IQ-m így ez nekem nem jelent gondot.

máj. 2. 20:54
 82/120 A kérdező kommentje:

Ha arra, hogy

"Szóval? Te hogy különbözteted meg ránézésre?", az a válaszod, hogy

"Természetesen. Egészséges intervallumban van az IQ-m így ez nekem nem jelent gondot"

akkor semmi jelét nem mutatod semmiféle intelligenciának.

máj. 2. 20:57
 83/120 anonim ***** válasza:
33%

82

Úgy hogy ránézel. A kettő nem is hasonlít. Az okosóráknál két vonal van az apple watch és koppintásai ami egy műanyag szappantartó, meg a garmin vonal ami egy túlméretezett kör alakú óra. 20 méterről meg lehet mondani melyik hagyomanyos óra meg melyik okos.

máj. 2. 21:05
 84/120 A kérdező kommentje:
Nem a hagyományos és az okosóra közötti különbség a kérdés, hanem az okosóra meg a fitnessóra közötti.
máj. 2. 21:07
 85/120 anonim ***** válasza:
21%

84

A kérdés nem ez volt.

máj. 2. 21:14
 86/120 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudod te se. Köszi.
máj. 2. 21:29
 87/120 anonim ***** válasza:
21%
De tudom töki, de a kérdés továbbra sem ez volt.
máj. 2. 21:45
 88/120 anonim válasza:
30%
Nálunk tavaly nagyon leszartak mindent is. Voltak pót telefonozások mosdóban ( ki se kísértek ), órát se vetettek le, sőt, a felügyelő tanár is segített. Bevittem a cartographiás kronológiás töriatlaszt, senkit nem érdekelt. Olyan írásbelink is volt, ahol bejött maga a szaktanár, és lediktált telibe egy hármas - négyesre valót. Volt, amelyik tárgyakból sorban voltak a tételek/ meg volt beszélve, ki mit húz. Szerintem erősen iskolafüggő, foglalkoznak e az okosórával vagy sem.
máj. 2. 23:59
 89/120 anonim ***** válasza:
37%

"Szóval nem tudod te se"

Ha tanár vagy akkor kaptál választ. Ha tanár vagy akkor vagy annyira intelligens hogy a válaszokból ki tudod szűrni az infókat ami kell neked.

Ha diák vagy akkor még van két napod tanulni te gyász!

máj. 3. 00:03
 90/120 A kérdező kommentje:

"te gyász!"

:DD

Arra is volt válasz, hogy az okosóra meg a fitnessóra között ránézésre hogyan lehet különbséget tenni úgy, ha egy másik ember kezén van (tehát nem tudom kipróbálni, hogy miket tud)? Arra nem emlékszem...

máj. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!