Mi a különbség az 1080FHD és az 1080p felvétel között, ha mindegyik 30 fps?
A kamerán ez a két mód van, de nem tudom, mit jelent. Eddig úgy tudtam, hogy az 1080p = az FHD-vel, de ezek szerint valami más.
Annyi még az infó, hogy 1080FHD-ben majdnem a dupla memóriát foglalja el, mint 1080p-ben.
Valaki érti ezt?

válasza:

válasza:Valószínűleg mindkettő p (nem i) és csak sajátos megkülönböztetése jobb minőségnek, nagyobb bitrátának.
De ha ezt nem írja a gépkönyv, számítógépen is megvizsgálhatók a fájl tulajdonságai. Maga a lejátszóprogram vagy célprogram segítségével.
Kamera nem ír ki utólag tulajdonságokat a felvételről?
Kapcsolódó kérdések:
Kilenc éves fiúnak szeretnénk venni, de jó lenne ha nem fájna annyira ha véletlenül ráül vagy bármi történik vele. Nem szeretnénk vacakot se, de drágát se. Milyent kellene választanunk?
Autóvillamosságban melyik a jobb? A Kínából rendeletek megbízhatóak?
Azért kérdezem, mert ha felmegyek egy tipikusan audiofil oldalra, ott ajánlanak nekem száz, háromszáz, ötszáz, sőt akár ezer dolláros hangfalakat, fülhallgatókat, fejhallgatókat. Mégis mekkora a különbség, ha nem fontos, hogy bivalyerős és hangos legyen, csak jól...
Venni szeretnék, de nem tudom, melyik lenne jó.
Mindegyikkel telefonálsz meg sms-ezel nem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!