Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy ilyen bolti elektromos...

Egy ilyen bolti elektromos kemencén hogy lehet ilyen dallamos jelzést beállítani?: És még melyik márkájúaknál van ilyen lehetőség a Wiesheu-n kívül?

Figyelt kérdés

Ilyen kemencéről van szó.:

[link]

[link]

De még fel is ismerte a telefon.:

[link]

jún. 7. 21:44
 1/6 Szirty ***** válasza:
A beállítások menüben.
jún. 9. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne YouTube -on nézelődj.

Írd be a pontos típusát a Google a és azt hogy manual. Ott lesz valahol a használati utasítás és ha abban le van írva akkor tudja.

tegnap 06:19
 3/6 A kérdező kommentje:

2 Nem YouTube-on láttam a sütőt. Amúgy szerintem ez lehet az.:

[link]

Fejből nem tudom a típust meg nekem nincs ilyen kemencém csak érdekel a dolog.

tegnap 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg az AI fog segíteni
tegnap 08:11
 5/6 Szirty ***** válasza:

"Akkor meg az AI fog segíteni"

Az biztosan fog.

Tűpontosan megmondja hogy a valamilyen sütőn hogy lehet ilyen dallamot beállítani...

tegnap 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A rövid válasz: igen, a legtöbb Wiesheu kemencén van hangjelzés (készre sütés jelzés), de típustól és kezelőfelülettől függ, hogy hol állítható. A hang általában a Comfort, Exclusive/IS600E, Wtouch vagy IQ-Touch® vezérlőegységek menüjében konfigurálható. A klasszikus (Classic) vezérlőkön sokszor csak egyszerű sípolás van, dallam nincs.[^1]

🔧 Hol található a hangjelzés beállítása?

A Wiesheu kemencék többféle kezelőpanellel készülnek. A hangjelzés helye a menüben ettől függ:

1) Comfort vezérlő

Menü → Settings / Beállítások

Acoustic signal / Hangjelzés

Itt állítható: hangerő, jelzés típusa, időtartam.

2) Exclusive / IS600E vezérlő

Menü → Service → Acoustic signals

Többféle hangminta választható (nem minden modellnél).

3) Wtouch vezérlő

Menü → User settings

Signal tone / Melody opció

Itt lehet dallamot választani, ha a modell támogatja.

4) IQ-Touch® vezérlő

Menü → System settings

Acoustic feedback

Hangerő + jelzés típusa.

🎯 Mely modellekben biztosan van dallam?

A dokumentációk alapján a dallamos jelzés jellemzően a modernebb sorozatokban érhető el:

Dibas blue2 / Dibas smart

E3 sorozat

Minimat smart

Euromat újabb szériák

Piccolo C[^1]

A régebbi Ebo és Euromat 64 S/L modellekben általában csak egyszerű sípolás van, nem dallam.[^2][^3]

📍 Hol találod a pontos beállítást?

A Wiesheu hivatalos Download Centerében minden modellhez elérhető a kezelési útmutató, ahol a hangjelzés menüpontja is szerepel:Wiesheu Downloadcenter (típus + vezérlő kiválasztása)[^1]

tegnap 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Elektromos rollernél ez normális?

Sziasztok! Este 95%-ra töltöttem fel, reggel kapcsolom be és 91%-on volt?

At fűtőmodul Fbn nagyon reklámozza egy pesti cég Megéri egy régi, de szigetelt 100m2 családi házba? Jelenlegi fűtés cserépkályha, amibe van...

Együtt használnám a kettőt hogy pl télen hidegben délelőtt begyújtani a cserépkályhába, az viszonylag gyorsan felmelegíti a vizet 20-30 perc, és utána ha a berakott fa leégett ezzel a fűtőmodullal tartaná a vizet 50-60 °C körül

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!