Mit kell kibírnia egy 200 méterig vízálló Swatch karórának?
Sziasztok
Egy nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok,2 évvel ezelőtt kaptam egy swatch karórát,ami sajnos most tönkrement.Annak ellenére,hogy körülbelül 2 hónapja tetettem bele új elemet,egyik pillanatról a másikra megállt és már nem tudtam újraindítani,és jelen pillanatban sem működik.Őszintén szólva nagyon sok víz érte,de rá van írva a hátlapjára,hogy 200 méterig vízálló,ami szerintem tengermélység(persze lehet hogy tévedek)így előfordult,hogy elmosogattam benne,mert abban a tudatban voltam,hogy nem lesz semmi baja,most mégis meghalt,ezért szeretném tőletek megkérdezni,hogy szerintetek mit kell kibírnia egy ilyen karórának?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Sziasztok
Farkas Kriszti
Ha szakszervízbe vitted az elemcserekor, akkor nyomásellenőrzéssel biztosították a vízállóságot. Ez esetben garancia is van rá egy év általában. A szimpla órás viszont valóban, miután felbontotta, nem tudja vizhatlanként újra lezárni.
Normál esetben a 200m-es órával már búvárkodni is lehet.
Szia!
Nekem is Swatch órám van, de nem próbáltam ki a vízállóságát. Mindenesetre az elemcsere nálam nem jár az óra megbontásával, mert kívülről van rajta. Vízmélységet nem látok rajta feltüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!