Miféle eszköz ez a videón?
Figyelt kérdés
www.youtube.com/watch?v=lTx3G6h2xyA&feature=mh_lolz&l.. 2011. szept. 3. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Ki hallott a Power saver villanyszámla csökkentő műszert? Könnyen használható áramfelvétel-csökkentő eszköz. S
Stabilizálja az áramingadozást, ezáltal energiát takarít meg.20-30%-kal csökkenti a villanyszámlát. Önnek csak annyit kell tennie, hogy a villanyórához legközelebb eső konnektorban csatlakoztatja a készüléket. Használata legális. Nem igazán hiszek az ilyen kütyükben,...
Az audió eszköz nem fut. Legalább egy hangszolgáltatás nem fut. Mi tévő legyek?
Lefagyott a gép , újrainditottam , és a hangnál egy piros keretes fehér ,,x" van. Telepítettem fel már hang drivert , de semmi. Újrainditottam , de semmi. Segitséget kérek.
Van olyan eszköz amivel fel lehetne deríteni hogy a házam alatt hol helyezkedik el egy régesrégen földel feltöltött pince?
Valami egyszerű bérelhető dolog kellene. Vagy kik melyik cég foglalkozik ilyennel?
Egy dinamó szerű eszköz elég energiát tudna termelni egy laptop feltöltéséhez vagy élettartam hosszabbításához?
Magyarán ha mondjuk egy dinamós biciklit átalakítok és rákötöm a laptopra (azt h milyen áram jön ki belőle és azt át kell-e alakítani vagy sem azt most hagyjuk!) akkor ennek lesz valami jótékony hatása?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!